Prejeli smo certifikat skladnosti z IRRK standardom za NOW Probiotic-10

Na slavnostnem dogodku ob 50 letnici NOWa, smo s strani Inštituta za raziskave in razvoj  kakovosti (IRRK) prejeli certifikat o skladnosti izdelka Probiotika 10TM s standardom, z znakom kakovosti probiotika IRRK. Z znakom Inštitut potrjuje, da naš izdelek ustreza vsem najvišjim standardom kakovosti, kar je še dodatno potrdilo, da se za vas trudimo po najboljših močeh.

Kakovost izdelka in dobra sestava sta garancija za njegovo učinkovito delovanje. Zato NOW Foods mesečno opravi kar 19.000 analiz in testov, tako na vhodnih surovinah, kot na končnih izdelkih.

Vsi probiotični izdelki na trgu bi morali upoštevati zakonske zahteve, nekateri pa so sposobni zadostiti tudi višjim kriterijem. Med drugim so zahteve Standarda IRRK: znan proizvajalec surovin in izdelovalec končnega izdelka, certificirano zagotavljanje kakovosti proizvodnje, znani probiotični sevi… Ker smo želeli dokazati ustrezno kvaliteto izdelka Probiotic-10 tudi v Sloveniji, nam je Inštitut za raziskave in razvoj kakovosti (IRRK)  potrdil skladnost izdelka Probiotic-10TM s standardom za izbor prehranskih dopolnil s probiotiki. S podeljenim znakom Inštitut potrjuje, da naš izdelek ustreza vsem najvišjim standardom kakovosti in tako olajša izbiro uporabniku.

Probiotic-10TM v 1 kapsuli zagotavlja 10 različnih probiotičnih sevov v izredno velikem številu – kar  25 milijard probiotičnih bakterij, ki tvorijo kolonijo in so odporne na želodčno kislino. Za boljši učinek probiotika, so dodani prebiotiki FOS (fruktooligosaharidi). Izdelek do konca roka uporabnosti ohrani 25 milijard probiotičnih bakterij. Pomembno: so obstojni na sobni temperaturi, le po odprtju jih je priporočljivo hraniti v hladilniku.

Priporočeni izdelki
PROBIOTIC-10™, 25 milijard, 50 kapsul
PROBIOTIC-10™, 25 milijard, 50 kapsul
NOW Probiotic-10TM zagotavlja v 1 kapsuli 10 različnih probiotičnih bakterijskih sevov v izredno velikem številu - 25 milijard probiotičnih bakterij, ki tvorijo kolonijo in so odporne na želodčno kislino. Z dodanim prebiotikom FOS (fruktooligosaharidi).
33,95 
Cena:
Več informacij
Več