Nazaj na seznam

Hiša zdravja nagrajuje

18.09.2019

Z mislijo, da lahko nekoga razveselimo z našimi izdelki, smo zasnovali nagradno igro, v kateri bo nekdo od vas postal srečni dobitnik našega izdelka. Nagrado si lahko prislužite z malo sreče in odgovorom na vprašanje. Podelili bomo pet različnih in zelo uporabnih izdelkov. Pripisati morate le, za katerega se potegujete in v januarju bo z malo sreče pri vas.


Kdo je Hiša zdravja?
Pod našim sloganom 'Vse za vaše zdravje' se skriva naš moto, da je zdravje naša največja vrednota in na to žal nemalokdaj pozabimo. Prizadevamo si, da bi bili naši kupci z izdelki zadovoljni, zato izbiramo kakovostne in verodostojne proizvajalce prehranskih dopolnil in kozmetike. Velik poudarek dajemo izboru naravnih sestavin ter k čimbolj osebnemu in strokovnemu pristopu.
Pod našo streho tako najdete širok nabor naravnih prehranskih dopolnil NOW, vsem dobro poznano kozmetiko na osnovi aloe vere Fruit of the Earth, zdravju prijaznih deodorantov Crystal, liposomalnih prehranskih dopolnil CureSupport, naravni bio Noni sok in dermo linije inovativnega španskega proizvajalca Glizigen ter Blue cap.

Potek nagradne igre:
Nagradna igra poteka na spletni strani www.hisa-zdravja.si od 20. 9. do 31. 12. 2019 preko izpolnjenega spodnjega obrazca. Žrebanje bo potekalo 6. 1. 2020.

Ime: *
Priimek: *
Email: *
Kateri je vaš najljubši izdelek, ki ga ponuja Hiša zdravja?: *
Izberite izdelek za nagrado:: *
Soglasje: *

Obveščajte me: *


Pogoji poslovanja:
Pošlji


Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.