Nazaj na seznam

Hiša zdravja nagrajuje

18.09.2019

Z mislijo, da lahko nekoga razveselimo z našimi izdelki, smo zasnovali nagradno igro, v kateri bo nekdo od vas postal srečni dobitnik našega izdelka. Nagrado si lahko prislužite z malo sreče in odgovorom na vprašanje. Podelili bomo pet različnih in zelo uporabnih izdelkov. Pripisati morate le, za katerega se potegujete in v januarju bo z malo sreče pri vas.


Kdo je Hiša zdravja?
Pod našim sloganom 'Vse za vaše zdravje' se skriva naš moto, da je zdravje naša največja vrednota in na to žal nemalokdaj pozabimo. Prizadevamo si, da bi bili naši kupci z izdelki zadovoljni, zato izbiramo kakovostne in verodostojne proizvajalce prehranskih dopolnil in kozmetike. Velik poudarek dajemo izboru naravnih sestavin ter k čimbolj osebnemu in strokovnemu pristopu.
Pod našo streho tako najdete širok nabor naravnih prehranskih dopolnil NOW, vsem dobro poznano kozmetiko na osnovi aloe vere Fruit of the Earth, zdravju prijaznih deodorantov Crystal, liposomalnih prehranskih dopolnil CureSupport, naravni bio Noni sok in dermo linije inovativnega španskega proizvajalca Glizigen ter Blue cap.

Potek nagradne igre:
Nagradna igra poteka na spletni strani www.hisa-zdravja.si od 20. 9. do 31. 12. 2019 preko izpolnjenega spodnjega obrazca. Žrebanje bo potekalo 6. 1. 2020.


Nagradna igra je zaključena - 6. januarja bo žrebanje in objava nagrajencev.


Objavljamo seznam nagrajencev:

- 1x NOW Magnezijev citrat, 100 tablet - prejme Katja Selan
- 1x NOW Vitamin C1000, 100 tablet - prejme Petra Reberšak
- 1x CureSupport B12, 60 ml - prejme Iris Vičič
- 1x Fruit of the Earth Aloe vera losjon, 325 ml - prejme Mateja Pertot
- 1x Crystal Vanilija roll-on, 66 ml - prejme Polona Senica.


Nagrajence smo objavili tudi na naši Facebook strani in jih osebno obvestili po navedeni e-pošti.