Naše prednosti
   

      

Hitra dostava

Zavedamo se, kako zelo pomemben je naročeni izdelek za vas. Prizadevamo si, da so vsa naročila odposlana v čim krajšem možnem času. V kolikor naročilo izvedete med delovnikom do 14 h, ga običajno odpošljemo še isti dan, in je pri vas naslednji dan. V nasprotnem primeru pa dan kasneje.
Paket bo tako pri vas preko Pošte Slovenije najkasneje v 2 delovnih dneh od naročila, če se le kje kaj ne zalomi.
V primeru naročila po predračunu, naročen izdelek pošljemo šele, ko plačate svoje obveznosti.
O morebitnih napakah ob naročilu vas obvestimo na mail in pošljemo paket v najkrajšem možnem času.
      
 

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila v vrednosti nad 40 € ne zaračunavavmo poštnine ne glede na velikost in težko naročenega izdelka. Pri nakupu do 39,99 € obračunamo 3 € poštnine.
Vsakega 15. v mesecu imamo dan brezplačne poštnine.
Dostava izdelkov v tujino je možna, vendar se s posameznikom individualno dogovorimo o možnostih in stroških pošiljanja. 
      

Preverjena sestava


Prednost dajemo kvaliteti, zato so vsi izdelki v naši spletni trgovini visoko kakovostni in od zaupanja vrednih dobaviteljev. Našli pa boste tudi izdelke, ki imajo certifikate in nagrade, ki dodatno dokazujejo njihovo kvaliteto.
 

Ugoden nakup

Ste se že vprašali, koliko zapravite dnevno za eno enoto izbranega izdelka, pri izračunu pa ste še upoštevali sestavo posameznega izdelka?
Vsa naša pakiranja izdelkov so na voljo v velikih pakiranjih po ugodnih cenah, saj dajemo prednost razmerju med kakovostjo in ceno. Prepričajte se sami! 

Za vsa dodatna vprašanja, (tako strokovna kot tudi tehnična, vezana na nakup ali posamezen izdelek,) nas lahko pokličete vsak delovnik med 8h in 16h na brezplačno telefonsko številko 080 80 12 ali nam pišete na info@hisa-zdravja.si.