Nazaj na seznam

Praznujte z nami

13.04.2017
April je mesec sveže energije, pozitivnih misli in sprememb na bolje. Saj veste o čem govorim… Dan se je podaljšal, božajo nas sončni žarki, aktivnosti zunaj so v polnem teku in kljub temu, da nas daje spomladanska utrujenost, smo z mislimi že na morju.V naši pisarni pa imamo še en razlog za veselje, saj aprila praznujemo kar tri ovnice. Čisto po naključju smo skupaj pristale v istem prostoru, z enim samim namenom… Pomagati ljudem… Kljub temu, da se marsikdaj ne strinjamo ena z drugo, na koncu vseeno najdemo skupni jezik. Tako različne a tako podobne ovnice.
In tako smo na enem izmed sestankov prejšnji mesec le našle našo skupno točko... MORJE.


Ker vam vsakodnevno žal ne moremo ponuditi sveže ulovljenih rib, si privoščite kakovosten naravni vir omega-3 maščobnih kislin iz morja.
Odločite se za NOW Neptunovo krilovo olje, ki ima certifikat o poreklu sestavin Friend of the sea.

  
Odlikuje ga naravna vsebnost astaksantina (antioksidanta, ki daje rakcem naravno oranžno barvo) in fosfolipidov (gradnikov naših celic), ki močno izboljšajo izkoristljivost omega-3 maščob v telesu ter bioloških procesih.
Zakaj izbrati NOW Neptunovo krilovo olje?

Proizvedeno je pod strogim nadzorom kakovosti in ne vsebuje potencialno škodljivih koncentracij onesnaževalcev (živega srebra, težkih kovin, PCB-jev, dioksinov in drugih).

Edinstven prehranski profil treh sinergičnih učinkovin z visoko biorazpoložljivostjo: esencialnih Omega-3 maščob, astaksantina in fosfolipidov.

Originalna NKO® formula ohranja visoko kakovost krilovega olja.

Izkoristite ugodnost v naši spletni trgovini na izdelek

NOW Neptunovo krilovo olje.

V mesecu aprilu s 15 % popustom.Želimo vam en lep aprilski dan,

Vaše ovnice :-)
Spremljajte nas :-)