Nazaj na seznam

(S)hujšaj s pametjo

26.05.2017
Pred nami je letni čas, ko moramo pokazati nekaj več golo kože. Ob tem pa marsikoga stiska pri srcu, saj v ogledalu vidi kakšen kilogram preveč. Čeprav se s tem ukvarja predvsem nežnejši spol, ne smemo zanemariti tudi moške, ki pa nemalokdaj zaradi svojega moškega ega ne pokažejo svoje zaskrbljenosti širnemu svetu. V še večjo zaskrbljenost, slabo voljo in celo v nekaterih primerih bolezenska stanja, pa nas lahko privede tudi modna industrija z nerealnimi in nezdravimi lepotnimi standardi, socialna omrežja polna popolnih fotografij vitkih pasov in zavidljivih zadnjic ter izklesanih moških teles. S tem pa brez da bi se zavedali pademo v nekakšen sistem, ki ne temelji na zdravem odnosu do sebe in svojega telesa, ampak na socialni odobritvi, številu sledilcev in všečkov. Pa se je res potrebno lotevati diet, ki od nas zahtevajo stradanje samo zato, da bi zadovoljili želje drugih in zato, da bi zgledali na sliki kot dekle/fant iz naslovnice.
Najstnice, mamice, mladi fantje, poslovne ženske, poslovneži, moški, ki si prizadevate pridobiti več mišične mase, ženska na vstopu v menopavzo ali v njej… in vsi ostali, ki smo vas izpustili. Želimo si, da bi do svoje idealne teže in ne do ideala drugih prišli na zdrav način. Na poti do vašega cilja pa ni dovolj samo telesna aktivnost, ampak tudi urejena prehrana, ki vsebuje veliko zelenjave. Kot podpora pri urisničevanju ciljev pa je lahko glukomanan, ki je iz gomolja rastline Konjak (Amorphophallus konjac) in ob energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže.*


Izdelek NOW Glukomanan ni čudežen, pa tudi mi mu tega ne pripisujemo. Torej izjave: »V 30 dneh boste shujšali 10 kg.«, zanj ne veljajo, saj je to daleč od zdravega hujšanja. Vendar ob energijsko omenjeni prehrani in nekaj športne aktivnosti, res deluje.


Pa še vesela novica za vse naše kupce… Končno smo dočakali novo zalogo, saj je 1. tako zelo hitro pošla, da je bil kar boj za zadnje kose. Vsem, ki ste naročili NOW Glukomanan po prednaročilu, smo vam ga oddali na pošto, vsi ostali pa imate možnost naročila sedaj.


*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g glukomanana v treh odmerkih po 1 g, z 1–2 kozarcema vode pred obroki in ob energijsko omejeni prehrani.

Želimo vam vitko in zdravo poletje ter lep dan. :-)

Ekipa Hiše zdravja
Spremljajte nas :-)