Nazaj na seznam

Trudimo se za vas

17.07.2017
Poletje in čas dopustov, vendar v Hiši zdravja smo se odločili, da bomo to poletje izkoristili za nove izzive in novosti. Na naše police smo dobili kar 4 nove izdelke in tako razširili ponudbo naravnih prehranskih dopolnil NOW. V spletni trgovini so že na voljo NOW Vitamin A, L-Triptofan, Glutation in Priobiotic-10.

Novosti NOW 


  • NOW Vitamin A


Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa, ohranjanju vida, delovanju imunskega sistema in specializaciji celic. Prispeva tudi k ohranjanju zdrave kože in sluznic.

Vitamin A je v maščobah topen vitamin in predstavlja skupino podobnih spojin.
  • NOW Glutation

Glutation je majhna peptidna molekula iz treh aminokislin: cisteina, glutaminske kisline in glicina. V telesu se v osnovi tvori v jetrih. NOW Glutation vsebuje reducirano in aktivno obliko glutationa, z visoko stopnjo biorazpoložljivosti.

Setria™ je blagovna znamka KYOWA HAKKO BIO CO., LTD.

Vegetarijanska/veganska formula.

  • L-Triptofan

L-triptofan je esencialna aminokislina, kar pomeni, da je ne moremo tvoriti v telesu in jo je potrebno vnesti s hrano.

NOW L-Triptofan je testiran, da ne vsebuje nečistoč "Peak E" in mikrobnih kontaminacij.

Vegetarijanska/veganska formula.
  • NOW Priobiotik-10

NOW Probiotic-10TM  zagotavlja v 1 kapsuli za 10 različnih probiotičnih sevov v izredno velikem številu - 25 milijardprobiotičnih bakterij, ki tvorijo kolonijo in so odporne na želodčno kislino.

Probiotični sevi v tem izdelku so klinično testirani z DNK fingerprinting tehnologijo (metoda hibridizacije segmentov DNK). Izdelek je oblikovan tako, da se do konca roka uporabnosti ohrani 25 milijard probiotičnih bakterij.

Vegetarijanska/veganska formula.

Vse štiri novosti so do 17.8. na voljo s 15 % promocijskim  popustom.


Prenova spletne strani


Že kakšen mesec se skupaj z ekipo dizajnerjev in programerjev trudimo narediti novo, sodobnejšo in tudi vam bolj prijazno spletno stran. Na njej bo kar nekaj novosti, naj vam razkrijemo le eno izmed njih. Imeli bomo prav poseben blog, kjer bodo naši strokovni sodelavci pisali članke, ki vam bodo še kako prišli prav v tem sodobnem hitrem življenju.

Pričakujte spremembe še to jesen. :-)