Naravni deodoranti

Naravni deodoranti brez agresivnih kemikalij in aluminijevega klorohidrata! Vsebujejo alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekule aluma so velike in ne prehajajo skozi kožo in v krvni obtok. Na koži nastane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij, kar ne ovira delovanje žlez znojnic ampak preprečuje le neprijeten vonj.

Ne vsebujejo aluminijevega klorohidrata, aluminijevega cirkonija, alkohola in parabenov ter ne puščajo mastnih madežev ali belih lis na oblačilih.

Zaradi 100 % naravne sestave so primerni za odrasle in otroke ter za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam, kot tudi za nosečnice in doječe matere, saj vnos kemikalij v telo matere lahko škoduje tudi otroku.

Linija z nevtralnim vonjem: Osnovna linija CRYSTAL® je brez vonja, učinkovita in hipoalergena. Na voljo so vam v obliki kristalnega kamna ali kot roll-on ali razpršilo.

Linija z esencami naravnih eteričnih olj: CRYSTAL ESSENCE imajo poleg naravnih mineralnih soli dodane esence eteričnih olj, ki prijetno osvežijo in ne preobremenijo čutil.

12 izdelkov

Pogosto zastavljena vprašanja

Kateri je najboljši naravni deodorant?
Pomembno je, da je naravni deodorant narejen iz 100% naravnih sestavin in ne vsebuje aluminijevega klorohidrata, parabenov, alkohola in drugih agresivnih kemičnih elementov, ki bi vplivali na spremenjeno delovanje znojnic.

Sem občutljiva na cvetlične vonjave. Imate v vaši ponudbi izdelke brez dodanih dišav?
V liniji izdelkov Crystal imamo dva izdelka brez dodanih dišav. Naravni kristalni kamen v obliki stika ne vsebuje dišav in je enostaven za uporabo. Izdelek samo navlažimo pod tekočo vodo in ga nato nanesemo na očiščeno kožo.

Kako dolgo me bo izdelek ščitil pred potenjem?
Izdelki omogočajo ohranjanje zaščite do 24 ur. V primeru močnega potenja in v poletnih mesecih pa se za ohranjanje svežine priporoča uporaba kombinacije naravnega kristalnega kamna v obliki stika in razpršila ali roll-ona.

Katere učinkovine vsebuje naravni deodorant v stiku?
CRYSTAL Kamen deodorant v stiku vsebuje klaijev alum. Alum je naravna sestavina mineralnih soli. Ta preprečuje nastanek neprijetnega vonja, ki ga povzročijo bakterije pri razgradnji potu na površini kože.

Ali izdelki vsebujejo prave kristale?
Izdelki vsebujejo zmesi naravnih mineralnih soli in natrijevega hidrogen karbonata za preprečevanje neprijetnega vonja. Izdelki ne vsebujejo aluminijevega klorohidrata, parabenov in alkohola ter so hipoalergeni.