Naravni deodoranti

Naravni deodoranti brez agresivnih kemikalij in aluminijevega klorohidrata! Vsebujejo alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekule aluma so velike in ne prehajajo skozi kožo in v krvni obtok. Na koži nastane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij, kar ne ovira delovanje žlez znojnic ampak preprečuje le neprijeten vonj.

Ne vsebujejo aluminijevega klorohidrata, aluminijevega cirkonija, alkohola in parabenov ter ne puščajo mastnih madežev ali belih lis na oblačilih.

Zaradi 100 % naravne sestave so primerni za odrasle in otroke ter za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam, kot tudi za nosečnice in doječe matere, saj vnos kemikalij v telo matere lahko škoduje tudi otroku.

Linija z nevtralnim vonjem: Osnovna linija CRYSTAL® je brez vonja, učinkovita in hipoalergena. Na voljo so vam v obliki kristalnega kamna ali kot roll-on ali razpršilo.

Linija z esencami naravnih eteričnih olj: CRYSTAL ESSENCE imajo poleg naravnih mineralnih soli dodane esence eteričnih olj, ki prijetno osvežijo in ne preobremenijo čutil.

13 izdelkov